Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل‌های دانشجویی استان مازندران در خصوص توهین به سرباز دادگستری شهرستان بابل بیانیه‌ای را منتشر کردند.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است: «اهمیت حفظ کرامت انسانی افراد در نظام اسلامی از مسائلی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت، دستگاه قضایی به عنوان قوه حافظه حقوق عامه در این خصوص نقش ویژه‌ای دارد که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به آن پرداخته شده است، وارد کردن خدشه بر پیکره حقوق و آزادی‌های افراد و زیر پا گذاشتن کرامت آنها به هر دلیلی و با هر عنوان شغلی به طور مشخص سلامت اخلاقی جامعه و سرمایه اجتماعی حاکمیت را در بلندمدت با خطر جدی مواجه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- برخورد ناشایست بازپرس شعبه یک دادگستری شهرستان بابل نسبت به سرباز وظیفه گیت ورودی و در ادامه تهدید پدر سرباز مزبور توسط مدعی‌العموم شهرستان که باید مأمن مردم در مقابل ظلم، بی‌عدالتی و فساد باشد، از جانب جامعه دانشجویی استان مازندران شدیدا محکوم و غیرقابل توجیه است!

- چنین اقداماتی هرچند ناخواسته اعتبار عدلیه در نزد افکار عمومی را مخدوش می‌کند. مردمی که از جانب مجریان عدلیه چنین رفتارهایی می‌بینند، چطور می‌توانند نسبت به عملکرد این مجموعه در سایر حوزه‌ها خوش‌بین باشند و به آن اعتماد کنند؟!

- ورود به موقع ستاد کل نیروهای مسلح و ریاست محترم قوه قضائیه و متعاقب آن عذرخواهی و دلجویی ریاست دادگستری استان، دادستان و بازپرس‌ مورد اشاره نخستین قدم در راستای احقاق حقوق تضییع شده سرباز مضروب و به دنبال آن مردم شریف استان مازندران است که مطمئنا کافی نیست.

- درخواست ما رسیدگی دقیق و احیانا به دور از جانبداری سازمانی توسط دادستان استان و همچنین دادسرای انتظامی قضات نسبت به جرم صورت گرفته و اعمال مجازات قانونی و متناسب به لحاظ جنبه عمومی آن است که باید انجام شود. 

بدیهی است جامعه دانشجویان‌ مازندران بعنوان حلقه واسط توده‌های مردم و دستگاه‌های حاکمیتی، پیگیری این پرونده را تا رسیدن به سرانجام مشخص حق خود دانسته و از مسئولان ذیصلاح در این خصوص مطالبه جدی دارند.

- بدیهی است که اصلاح رویه‌های موجود در رابطه با نحوه برخورد با سربازان وظیفه و پیگیری خلاهای قانونی در این باره از نظر دور نمی‌ماند که اگر غیر از این باشد، شاهد تکرار این چنین تحقیرهایی از جانب افراد نسبت‌ به سربازان وطن خواهیم بود، این امر ریشه در سربازی اجباری دارد که نیازمند است اصلاح بنیادینی در مجلس در مورد این قانون انجام شود.

به امید ظهور عدالت گستر گیتی


امضا کنندگان بیانیه:
مجمع عدالتخواه دانشگاه مازندران
بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران
انجمن اسلامی دانشگاه مازندران
بسیج دانشگاه آزاد قائمشهر
انجمن اسلامی دانشگاه قائمشهر
انجمن اسلامی دانشگاه آزاد جویبار
انجمن اسلامی دانشگاه آزاد نور
و بخشی از انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی از دانشگاه‌های:
مازندران
نوشیروانی 
علم و فناوری بهشهر
شمال آمل
آزاد چالوس
علوم پزشکی بابل
علوم کشاورزی ساری»

به گزارش ایسنا، رفتار ناپسند یکی از بازپرس‌های دادسرای بابل با سرباز یگان حفاظت دادگستری اواسط هفته جاری خبرساز شده و واکنش‌های زیادی را در فضای مجازی برانگیخته است؛ ماجرایی که برای سربازی در شهرستان بابل رخ داد و او را به سرباز بابلی در فضای مجازی معروف کرد، این موضوع بار دیگر منجر به طرح این موضوع شده که آداب برخورد با سربازان چگونه باید باشد و سربازان رفتارهای ناشایست با خود را چگونه می‌توانند گزارش کنند؟ 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرباز بابلی تشکلهای دانشجویی مازندران ستادكل نيروهاي مسلح دادگستري انجمن اسلامی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران و مسئولان ادارات و نهاد‌های استان لرستان، رؤسای واحد‌های دانشگاهی و اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد خرم‌آباد برگزار و محمدرضا جابرانصاری به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان معرفی و از تلاش‌های سیامک بهاروند قدردانی شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این آیین با اشاره به شرایط دانشگاه در سال‌های گذشته و کاهش سالانه ۱۵۰ هزار نفری از دانشجویان و رسیدن تعداد دانشجویان به ۸۳۰ هزار نفر گفت: در کنار کاهش این امر افزایش مراکز آموزش عالی، کاهش هرم جمعیتی جوان، خروج تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان را شاهد بودیم که اقتصاد‌ بزرگ دنیا را تحت تأثیر قرار داد و این مسئله دانشگاه آزاد اسلامی را که ارگانی مبتنی بر بودجه دولتی نیست با مشکل مواجه کرد.

داریوش جاوید افزود: انتظار می‌رفت که با بحران کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وارد یک چالش جدی شود؛ چنانکه اگر در دوران کرونا یک نیمسال در دانشگاه کلاس‌ها برگزار نمی‌شد و اقتصاد دانشگاه حرکت نمی‌کرد ادامه فعالیت به راحتی میسر نبود و در این شرایط با عنایت پروردگار و نگاه مدبّرانه دکتر طهرانچی و اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی این تهدید‌ها به فرصت تبدیل شد و نخستین دانشگاهی بودیم که در کشور کلاس‌های مجازی را برگزار کردیم و در ادامه هم نخستین دانشگاهی بودیم که پس از پایان کرونا کلاس‌های حضوری را برگزار کردیم.

وی در ادامه توضیح داد: همه این اتفاقات مبارک در دانشگاه آزاد اسلامی محصول سند تحول و تعالی دانشگاه است که به جرئت می‌توان گفت قوی‌ترین سند تحول در کشور است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش و برگزاری رویداد صدرا نخستین دانشگاه کشور است که با الگو گرفتن از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی تئوری را با عمل همراه می‌کند تا بتواند بین تئوری و عمل رابطه برقرار کند که نتیجه این کار تربیت نیروی آموزش‌دیده و مهارتی برای ورود به عرصه کار و صنعت است.

جاوید متذکر شد: امروز نگاه جامعه به دانشگاه آزاد اسلامی یک نگاه متفاوت است و جامعه به راحتی و با افتخار این دانشگاه را انتخاب می‌کند؛ به‌همین دلیل می‌توان دانشگاه آزاد را بهترین مثال برای تحقق شعار سال دانست، به این معنا در دانشگاه آزاد اسلامی که یک دانشگاه مردمی و برای مردم است جهش علمی با مشارکت مردم اتفاق افتاده است.

انجام مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی تکلیف‌مدارانه است

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان هم با اشاره به اینکه این تکریم و معارفه در آستانه دهه کرامت صورت می‌گیرد، تشریح کرد: تفاوتی که در نظام ارزشی الهیاتی و نظام توحیدی وجود دارد اینکه در این نظام هرکس که بار مسئولیتی را برعهده می‌گیرد انجام وظیفه را تکلیف و کار برای خدا می‌داند.

حجت‌الاسلام حبیب حاتمی افزود: رئیس دانشگاه رئیس است نه مسئول و تفاوت بین رئیس و مسئول در این است که رئیس دانشگاه باید مطالبه‌گر باشد؛ نه پاسخگو به زیرمجموعه، بلکه پاسخگوی به مافوقش باشد و تحقق اهداف دانشگاه را از زیر مجموعه‌اش مطالبه کند و این اتفاق زمانی خواهد افتاد که رئیس بتواند با ایجاد همدلی و همگرایی در مجموعه در بُعد اخلاقی به گونه‌ای عمل کند که همه او را بپذیرند و در ادامه نیز در بُعد اخلاق اداری نظم و انضباط داشته باشد که تحقق این مسئله زمانی اتفاق خواهد افتاد که این مدیر وام‌دار احدالناسی نباشد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم گفت: از اعتماد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و فرصتی که برای خدمت بنده مهیا شده، خدا را شاکرم.

جابرانصاری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین دهه عمر پربرکت خود به‌عنوان یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی دستاورد‌های بزرگی را کسب کرده و در حال حاضر با رونمایی از سند تحول و تعالی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مسیر حرکت دانشگاه کاملاً تبیین شده و با تعریف محور‌ها، بسته‌های کاری و راهکنش‌ها یک چرخش جدی در حوزه‌های مختلف اتفاق افتاده، به گونه‌ای که آموزش به سمت آموزش‌های کاربردی و مفید حرکت کرده و پژوهش‌ها نیز هدفمند و درراستای حل مسائل جامعه است.

وی یادآور شد: دانشگاه باید در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه نقش اساسی خود را در جامعه به درستی ایفا کند؛ چراکه یکی از مواردی که در چهار دهه اخیر در دانشگاه‌ها مورد غفلت قرار گرفته، موضوع نقش تعلیم و تربیت به لحاظ اجتماعی است.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: دوره تمرکز بر اقتصاد بر مبنای شهریه سپری شده و نیاز است که یک تغییر اساسی در منابع درآمدی دانشگاه اتفاق بیفتد و دانشگاه دنبال درآمد‌های پایدار غیرشهریه‌ای باشد تا بتواند کیفیت خود را حفظ کند، چراکه اگر درآمد‌ها را صرفاً براساس شهریه تعریف کنیم فقط باید دلخوش به افزایش تعداد دانشجویان باشیم.

سیامک بهاروند رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان هم با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال‌های اخیر ابراز امیدواری کرد که این روند همکاری برای رسیدن به اهداف تعریف شده دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با مدیریت جدید بیش از پیش ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی