Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@06:11:05 GMT

اربعین عامل بقای اسلام و پویایی تشیع است

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۵۹۱۹

اربعین عامل بقای اسلام و پویایی تشیع است

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اربعین حسینی را هویت شیعه و بارزترین مصداق و نماد عشق معنوی دانست و گفت: اربعین مانند حادثه کربلا عامل بقای اسلام و پویایی تشیع است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حجت‌الاسلام حسن فلاح بابلی در کارگاه آموزشی اربعین‌شناسی ویژه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: اربعین علاوه بر اینکه گرامیداشت حماسه کربلاست، حماسه‌ای حماسه‌ساز و مانند حادثه کربلا عامل بقای اسلام و پویایی تشیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اربعین حسینی را شعار و هویت شیعه و بارزترین مصداق و نماد عشق معنوی دانست و بیان کرد: اربعین مانند واقعه عاشورا صرفاً حادثه‌ای تاریخی نیست؛ بلکه یک مکتب و فرهنگ است، فرهنگی که روح حماسه و ایثار را در آزادگان جهان می‌دمد و حماسه‌های ماندگاری مانند انقلاب اسلامی ایران را می‌آفریند.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: دردناک‌ترین عبرت واقعه عاشورا آن بود که از طریق دین با حقیقت  دین مقابله کردند و آن را سربریدند و به گفته یکی از بزرگان با گفتن تکبیر، تکبیر را کشتند و با استفاده ابزاری از دین، آن حادثه جانسوز را انجام دادند و این نیز به‌دلیل نداشتن بینش سیاسی و بصیرت دینی توده مردم و دنیا‌زدگی و رفاه‌طلبی خواص بود.

فلاح بابلی افزود: داشتن بصیرت دینی در عصر حاضر حقیقت دین را برای تعالی بشر مشخص و در اجرای دستورات دینی و مذهبی به آن کمک می‌کند.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل عاشورا اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود

مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک گفت: هوش مصنوعی ایجاد شده تا جایگزین انسان‌ها در پست‌های سطح پایین باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا ماهیار؛ مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم رونمایی از آکادمی شرکت ملی انفورماتیک (آکادینو) گفت: بر اساس آماری که استخراج کرده‌‎ایم، حدود 1.5 میلیون نفر در حوزه فناوری‌های مالی کار می‌کنند که این تعداد نیرو با توجه به ظرفیت سیستم، شکاف قابل توجهی دارد.

وی افزود: هوش مصنوعی ایجاد شده تا جایگزین انسان‌ها در پست‌های سطح پایین‌ باشد و انفورماتیک نیز به این سمت حرکت کرده به نوعی انفورماتیک با حدود 3400 متخصص خود به عنوان یک فروشنده عمل کرده است و همچنین با توجه با خروج نخبگان این آکادمی می‌تواند به آموزش و جذب نیرو اقدام کند.

مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک تاکید کرد: در سایر دانشگاه ها نیز همکاری‌هایی صورت گرفته است و بر اساس همکاری که با دانشگاه‌های مختلف داریم بیش از هزار متخصص شناسایی شده که این موضوع به ما نوید می‌دهد که آینده روشنی در بکارگیری نخبگان در سیستم بانکی کشور مانند فناوری پرداخت، امنیت، هوش دیجیتال و... خواهیم داشت و فرایند جذب و به کار گیری این نیرو‌ها را باقدرت پیش خواهیم برد.در شرایطی که متخصصان به فکر مهاجرت هستند، آکادمی گروه ملی انفورماتیک امکان شناسایی، جذب و اشتغال را فراهم می‌کند.

دستاوردهای خوب نظام بانکی در بخش مشتریان و خدمات

علی دیواندری؛ مدیر عامل سابق بانک‌های ملت و پارسیان گفت: جای افتخار دارد که نطام بانکی در شرایط بسیار سخت به موفقیت‌های بزرگ در زمینه‌های مختلف رسیده که مطمئنا در این راه زحمات بسیاری کشیده شده است. بخشی از محدودیت‌های ما بین المللی است که از گذشته وجود داشته و تا امروز هم ادامه داشته؛ با این وجود نظام بانکی دستاورد‌های زیادی به خصوص در بخش مشتریان و خدمات که جزو کشور‌های پیشرو هستیم، داشته‌ است.

مدیر عامل سابق بانک ملت بیان کرد: به عنوان مثال بسیاری از مردم می‌توانند با موبایل امور بانکی را انجام دهند که در این بخش به کمک متخصصین اتفاقات بزرگی رقم خورده و پیشرو هستیم. با وجود تمام محدودیت‌ها، رشد و پیشرفت و موفقیت‌های بزرگی ایجاد شده و در واقع، تکنولوژی‌های نو و نوظهور باید جایگزین نسل قبلی شوند.

دیواندری تاکید کرد: همچنین به مهارت، تخصص و توانبخشی بیشتری نیاز داریم تا نسل جدید مسئولیت‌های بزرگ را به دست بگیرند که این کار از عهده شرکت ملی انفورماتیک بر خواهد آمد.

وی با اشاره به این موضوع که دانشگاه برای انتقال دانش ایجاد شده است، افزود: تفاوت در تمرکز و استعدادیابی موجب تفاوت در آکادمی و دانشگاه می‌شود؛ بنابراین وقتی از آکادمی صحبت می‌‎کنیم باید به تفاوت در تمرکز و استعدادیابی توجه کنیم، به عنوان نمونه آکادمی فوتبال فرانسه جایی است که زیدان از آن بیرون آماده و در این زمینه تاکتیک‌های خاصی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است