Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل گفت: «در سال جهش تولید توان به‌کارگیری علم و تجربه در کنار امکانات آزمایشگاهی برای بالابردن ظرفیت‌ها به‌خصوص تولید پروتئین را داریم.»

میثم رامشگر در ادامه سلسله گزارش‌ها و گفتگوهای معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا   ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را تشریح و اظهار کرد: «واحد بابل دارای ظرفیت‌های انسانی توانمند ازجمله اعضای هیئت علمی برجسته در رشته‌های دکتری دامپزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرستاری و مامایی و نیز کارشناسان  زبده آزمایشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بیشتر بخوانید:

ارائه ۲ هزار و ۴۰۰ خدمت آزمایشگاهی و کارگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی همدان

فعالیت ۵۰۰ باب آزمایشگاه، کارگاه و مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی

از تولید ماهیان خاویاری تا همکاری با دانشجویان و علم‌پژوهان

وی اضافه کرد: «با توجه به نامگذاری سال جدید به نام جهش تولید توان به‌کارگیری علم و تجربه در کنار امکانات و آزمایشگاه‌های مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل برای بالابردن ظرفیت تولید به‌خصوص تولید پروتئین که یکی از نیازهای استراتژیک کشور است، وجود دارد.»

مسئول مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل افزود: «تحقیقات دانشجویی و طرح‌های پژوهشی در قالب رشته‌های مختلف با ماهیت کاربردی در تولید به‌خصوص تحقیقات بر روی باکتری‌های پروبیوتیک، تحقیقات سلولی و مولکولی، کشت سلولی و ... ازجمله فعالیت‌هایی است که در این دانشگاه صورت می‌گیرد.»

رامشگر در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخصی در دانشگاه آزاد اسلامی بابل دارید که حتی می‌تواند برند محسوب شود؟ عنوان کرد: «مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل  دارای آزمایشگاه‌های تخصصی به نام‌های بیوشیمی، بافت و آسیب‌شناسی، تشخیص پزشکی، میکروب‌شناسی، خون‌شناسی، سم‌شناسی و فارماکولوژی، قارچ‌شناسی، شیمی، سلولی و مولکولی، زیست‌شناسی، انگل‌شناسی، کشت سلولی، آزمایشگاه‌های شیلاتی، آزمایشگاه‌‌های بالینی بیمارستان دامپزشکی و آزمایشگاه ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) است.»

آزمایشگاه‌های واحد بابل به آزمایشگاه همکار استاندارد تبدیل شده است؟

وی مطرح کرد: «دستگاه‌های تخصصی و کاربردی موجود در آزمایشگاه‌های واحد آموزشی بابل شامل اتوآنالایزر، انواع اسپکتروفتومتر ازجمله اسپکتروفتومتر نانو دراپ، تیشو پرسسور بافت‌شناسی، سوکسله وکلدال دیجیتال، میکروسکوپ‌های دوربین‌دار تحقیقاتی مانند میکروسکوپ ده‌سر میکروسکوپ اینورت و میکروسکوپ پلاریزان، دستگاه گازکروماتوگرافی، پی سی آر PCR، الایزا ریدر، FTIR ، انکوباتور CO2، سانتریفیوژهای یخچالدار و ... است.»

مسئول مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل درباره اینکه کاربرد این دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی است؟ متذکر شد: «این دستگاه‌ها در رشته‌های دکتری تخصصی تکثیر و پرورش آبزیان، دمتر تخصصی بیماری‌های آبزیان،  دکتری حرفه‌ای دامپزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرستاری،کارشناسی و کارشناسی‌ارشد زیست‌شناسی با گرایش‌های مختلف ازجمله سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، رشته‌های علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، کاردانی دامپزشکی و ... کاربرد دارد  که در امر  آموزش دانشجویان و پایان‌نامه‌های آنان استفاده  می‌شوند.»

رامشگر در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا آزمایشگاه‌های واحد بابل به آزمایشگاه همکار استاندارد تبدیل شده است؟ به آنا گفت: «با توجه به ماهیت آموزشی آزمایشگاه‌های واحد بابل و نیاز به بعضی دستگاه‌های پیشرفته در موارد مختلف امکان پیوستن آزمایشگاه‌های این مرکز به آزمایشگاه‌های همکار استاندارد مقدور نشد؛ اما در زمینه سلولی، مولکولی و کشت سلول اقداماتی برای متصل‌شدن این آزمایشگاه به معاونت راهبردی ریاست جمهوری انجام گرفته که در حال پیگیری هستیم.»

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی بابل برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی چنین توضیح داد: «با توجه به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید، تلاش می‌کنیم تا پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی با توجه به رشته‌های آموزشی موجود در این واحد دانشگاهی به این سمت سوق داده شود. به‌خصوص تحقیقات در زمینه باکتری‌های پروبیوتیک و ...که قابلیت افزایش تولید و ایمنی را دارد.»

مسئول مرکز خدمات شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل متذکر شد: «شبکه آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بابل علاوه بر تلاش برای افزودن دستگاه‌های تخصصی و کاربردی به ناوگان ادوات آزمایشگاهی، دانشجویان را برای پژوهش و تألیف مقالات علمی با کمک کارشناسان مجرب  سوق می‌دهد.»

رامشگر در پاسخ به این پرسش که در زمینه سامانه‌های ساها و ساتا چه فعالیت‌هایی داشته‌اید؟ تبیین کرد: «در زمینه ساها با توجه به وجود میکروسکوپ‌های دوربین‌دار تحقیقاتی و دستگاه‌هایی که از آنها نام برده شد، پایان‌نامه‌های داخل دانشگاهی و طرح‌های پژوهشی خارج از دانشگاه در این آزمایشگاه‌ها انجام شده یا در حال انجام است.»

وی درباره فعالیت کرونایی در آزمایشگاه‌های واحد بابل تأکید کرد: «با توجه به اینکه شهرستان بابل دارای دانشگاه علوم پزشکی مستقل از استان مازندران و بیمارستان‌های تخصصی و پایلوت کرونا بوده همکاری‌هایی در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفت؛ اما از آنجتیی که این دانشگاه فاقد رشته پزشکی بوده و عملکرد در این زمینه نیاز مستقیم به علم پزشکی دارد، عملکرد مستقیمی در دانشگاه صورت نپذیرفت.»

انتهای پیام/4078/4062/

آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل آزمایشگاه‌ واحد بابل

منبع: آنا

کلیدواژه: طرح های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بابل میکروبیولوژی آزمایشگاه های دانشگاه آزاد پایان نامه های دانشجویی جهش تولید آزمایشگاه ها دستگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان

غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه بازدید از نمایشگاه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این چنین رویداد‌ها در دانشگاه ضروری است، ادامه داد: به همین دلیل بخش‌هایی در دانشگاه آزاد واحد همدان برای انجام این امور در طول سال از جمله دفتری با عنوان ارتباط با صنعت و بخش پژوهشی مرکز رشد فعالیت می‌کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان افزود: بخش دیگر پایش مشکلات استان همدان و ارائه راهکار دانشگاهی در این حوزه است؛ به نحوی که هسته‌های فکری و دانشگاهی تشکیل شده و فعالیت می‌کنند.

خاکساری با بیان اینکه در حوزه آموزش نیز همین روند وجود دارد، تبیین کرد: حرکت دانشگاه به سوی رشته‌های مهارتی است؛ به طوری که رغبت دانش‌آموزان نیز به سمت تحصیل در هنرستان و آموزه‌های فنی بیشتر شده است.


وی متذکر شد: افزون بر دانشگاه، مدارس سما نیز فعال هستند، از سوی دیگر درصددیم با توجه به کارگاه‌های مجهز دانشگاه، هنرستان‌هایی در جوار دانشگاه برای رشته‌های کامیپوتر، گرافیک، صنایع شیمیایی و مکانیک با رویکرد مهارت‌محوری راه‌اندازی کنیم و در ادامه آن در حوزه تحصیلات دانشگاهی نیز استاد در عرصه به تدریس بپردازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به اینکه این اقدامات در راستای یافتن راه اشتغال دانشجو در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: رویداد صدرا با همت معاونت آموزشی و دانشکده مهارت برگزار و استقبال از آن بسیار خوب ارزیابی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با تأکید بر اینکه دانشجویان موافق استمرار چنین رویدادهایی هستند، گفت: از همین رو طرحی به‌منظور استقرار نمایشگاه دائمی همزمان با برگزاری کارگاه‌های مهارتی و کارآفرینی در دستورکار است تا ارتباط با دانشگاه و صنعت تقویت شود.

به گزارش آنا؛ رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برپا شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد