Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمون فاینال رشته پرستاری از سوی دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده، کمیته صلاحیت بالینی و مدیرگروه پرستاری زیر نظر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مدیر گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «آزمون فاینال رشته پرستاری به صورت متوالی هر سال برگزار می‌شود و شرایط آن در اختیار دانشکده‌های پرستاری سراسر کشور است که هر یک به فراخور شرایط، تصمیم به اجرا یا اجرانکردن این طرح می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر فاطمه تقلیلی افزود: «آموزش دروس پرستاری از آموزش نظری و عملی تشکیل شده و طوری طراحی شده که علاوه بر رشد و توسعه ذهنی دانشجویان، زمینه کسب مهارت در تکنیک های عملی را فراهم می‌کند.»

مدیر گروه پرستاری واحد بابل تأکید کرد: «آموزش عملی بنیادی‌ترین قسمت آموزش حرفه پرستاری است و ارزشیابی آن تاثیر بسیار زیادی بر ارتقای کیفیت آموزش عملی دارد. استفاده از روش‌های متفاوت ارزشیابی برای سنجش ابعاد مختلف عملکرد پرستاری لازم است.»

وی به عملکرد و نحوه ارزشیابی بالینی اشاره کرد و گفت: «علی‌رغم اهمیت ارزشیابی بخصوص ارزشیابی بالینی، این مساله هنوز به عنوان مشکل ذهنی، وقت‌گیر و اغلب گیج‌کننده باقی مانده و اکثر مربیان و دانشجویان از نحوه ارزشیابی بالینی رضایت ندارند. عملکرد و شایستگی انجام فعل باید توسط آزمون‌های شبیه محیط واقعی ارزیابی شود که نه تنها حیطه شناختی بلکه حیطه های عاطفی و روانی حرکتی را نیز ارزیابی کند.»

تقلیلی تصریح کرد: «آزمون آسکی یک آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی است که به صورت عینی در ایستگاه‌های مختلف سازمان دهی می‌شود و از آزمون شوندگان خواسته می‌شود در هر ایستگاه وظایف بالینی خاصی را انجام دهند. از طریق برگزاری آزمون عملی با ساختار عینی می‌توان پی برد که آیا اهداف آموزش بالینی تحقق یافته است یا نه؟»

عضو هیأت علمی واحد بابل افزود: «دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل همگام با همه دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور بر اساس سرفصل ذکر شده دانشجویان ورودی 93 اقدام به برگزاری امتحان عملی نهایی پرستاری کرد تا دانشجویان بعد از گذراندن این دوره با اطمینان خاطر به عرصه بالین وارد شده و به جامعه خدمت کنند.»

مدیر گروه پرستاری واحد بابل با بیان اینکه آزمون در دو روز و در 6 ایستگاه مهارت‌های بالینی، ویژه، بزرگسالان و سالمندان، کودکان و بهداشت جامعه برگزار شد، گفت: «به دانشجویان در همه ایستگاه‌ها زمان مساوی 7 دقیقه‌ای اختصاص داده شد و فاصله جابه‌جایی بین ایستگاه‌ها نیز یک دقیقه بود. عملکرد دانشجویان در ایستگاه‌ها از طریق چک لیست توسط ارزیابان آموزش دیده مورد سنجش قرار گرفت.»

وی بیان کرد: «رعایت فرم دانشجویی (ظاهر فرد)، آماده کردن وسایل مورد نیاز برای انجام پروسیجر، انجام صحیح پروسیجر، داشتن سرعت عمل و اعتماد به نفس، جمع آوری وسایل، دانش فرد در مورد پروسیجر فوق و پاسخ به سوالات شفاهی که توسط مربی مطرح می شد از جمله موارد ارزیابی در هر ایستگاه بود.»

تقلیلی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های این آزمون پی بردن دانشجویان به نقاط ضعف و نقاط قوتشان است، گفت: «در انجام پروسیجرهای مهم پرستاری، کاهش اعتراض دانشجویان از روش ارزشیابی به دلیل اینکه همه آنها در آزمون آسکی بصورت یکسان و عادلانه ارزیابی شدند از نقاط قوت این آزمون است.»

رئیس واحد بابل به اتفاق معاون آموزشی از این آزمون بازدید و از زحمات رئیس دانشکده علوم پزشکی، مدیرگروه پرستاری ومربیان بالینی قدردانی کرد ودر جریان عملکرد علمی وبالینی دانشجویان رشته پرستاری قرار گرفت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی نادی خوراسگانی، معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس این دانشگاه از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حاشیه این بازدید در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با ارائه آماری از دانشجویان شرکت‌کننده در طرح پویش گفت: طرح پویش به‌منظور اشتغال همزمان دانشجویان با تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین‌بار در ایران و استان گیلان ارائه شد.

ملکی چوبری افزود: در طرح پویش، دانشجویان علاوه بر تحصیل برای مهارت‌آموزی و کسب مهارت به کارخانجات و صنایع اعزام می‌شوند که در این بین بعضی از صنایع با توجه به نیاز خود به نیروی انسانی اثربخش استقبال کردند و حتی یک گام فراتر رفته و نسبت به بورسیه دانشجویان دانشگاه اقدام کردند.

وی متذکر شد: در این راستا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با عقد قرارداد طرح پویش با شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان توانست تعداد زیادی از دانشجویان در رشته‌های تحصیلی علوم دامی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، حسابداری و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت را به بورسیه تحصیلی این شرکت درآورد و این‌ همکاری با گسترش طرح به رشته‌های دیگری همچون علوم آزمایشگاهی و صنایع غذایی ادامه خواهد یافت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همچنین از برگزاری دوره‌های توانمندسازی خبر داد و بیان کرد: برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای کارکنان شرکت نوید مرغ گیلان و انجام خدمات مشاوره‌ای و طرح‌های پژوهشی از دیگر موارد همکاری‌های مشترک با این شرکت است و برای توسعه همکاری در شرکت نوید مرغ نیز استادان متخصص معرفی خواهند شد و در فضایی که به این امر اختصاص داده شد، استادان می‌توانند زمانی که در مجموعه شرکت حضور دارند، بتوانند تبادل اطلاعات کنند.

ملکی چوبری متذکر شد: مجموعه مدارس سما در استان گیلان ۶ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف دارند که می‌توان روی این موضوع برنامه‌ریزی کرد و در حال حاضر تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در طرح پویش موفق شدند علاوه بر ادامه تحصیل، بورسیه تحصیلی شرکت نوید مرغ گیلان را کسب کنند و به طور همزمان در ساعاتی از روز در این شرکت مشغول به کار باشند که پس از فراغت از تحصیل در این شرکت مشغول به کار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با مشارکت صنایع در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود
  • قهرمانی تیم بابل در مسابقات بدمینتون واحدهای دانشگاه‌ آزاد کشور
  • برگزاری اختتامیه دومین دوره رویداد صدرا در واحد تهران شمال/حمایت صنایع از پایان‌نامه‌های کاربردی کارشناسی ارشد و دکتری
  • آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد